Dispeceratele nou deschise se afla in judetele Ilfov, Arges, Galati, Buzau, Ialomita, Olt, Covasna, Brasov, Dambovita si Valcea.

“Asa cum ne asteptam, liberalizarea pietei a dus nu numai la o crestere a concurentei, dar si la organizarea unui numar destul de mare de licitatii ale companiilor private pentru servicii postale. Total Post a reusit sa semneze doua contracte importante cu clienti din zona utilitatilor si telecom, generand o crestere a volumului anual de plicuri distribuit cu 17 milioane expedieri. Procesul de extindere a operatiunilor va determina angajarea a 180 de postasi, astfel ca echipa Total Post va creste cu aproximativ 20%”, a declarat Dan Rosu, director de dezvoltare Total Post.

Total Post a afisat anul trecut o cifra de afaceri de 35 mil. lei.

Printre companiile care folosesc reteaua Total Post se numara UPC, BCR, CEC Bank, UniCredit Tiriac Bank, Apa Nova Bucuresti sau NextGen Communications.

Citeste si:

In 2012, compania a livrat 43 milioane scrisori, cu o crestere de peste patru ori fata de 2011 si se asteapta ca anul acesta sa ajunga la 55 milioane livrari.

Total Post furnizeaza servicii precum expedieri inregistrate si neinregistrate, servicii conexe traficului postal (tipar, servicii financiare).

Compania a fost fondata la sfarsitul anului 2009 si are peste 1.000 de angajati pentru activitatea curenta si 600 de colaboratori.