In urma tranzactiei, grupul de companii Fabryo Corporation-Atlas Paints, se afla in plin proces de implementare a planului de integrare. In 2013, grupul va continua sa activeze in piata prin cele doua entitati legale.

„Prin intrarea celor doua companii in acelasi grup ne-am intarit pozitia pe piata de lacuri si vopsele decorative din Romania si am construit un portofoliu complex de produse si branduri complementare”, a declarat Dragos Militaru, director general executiv Grup Fabryo Corporation-Atlas Paints.

Atlas Corporation a trecut la finalul anului trecut printr-un proces de divizare a operatiunilor, in urma caruia divizia de materiale de constructii s-a constituit intr-o companie separata, denumita Atlas Paints.

Urmare a finalizarii tranzactiei, Fabryo Corporation si Atlas Paints au devenit parte a aceluiasi grup, ai carui actionari principali sunt compania de investitii suedeza Oresa Ventures si Chroma Holdings, societate detinuta de catre omul de afaceri grec John Sitinas.

Citeste si:

„In 2012, cifra de afaceri consolidata a grupului de companii Fabryo Corporation-Atlas Paints a crescut pe segmentul de acoperiri decorative (lacuri, vopsele, tencuieli) fata de anul precedent,”, a declarat Dragos Militaru.

Cifra de afaceri a grupului de companii Fabryo Corporation-Atlas Paints s-a ridicat in 2012 la peste 39 milioane de euro.

„Pentru 2013, ne propunem sa crestem cifra de afaceri a noului grup cu peste 10%, intr-o piata inca precara”, a adaugat Militaru.

Dragos Militaru a preluat pozitia de director general executiv Fabryo Corporation la 1 august 2012, dupa ce a fost, timp de un an, chief marketing officer al companiei. In urma fuziunii cu Atlas Paints, el a fost numit la conducerea grupului, coordonand procesul de integrare a business-urilor.