Reteaua de clinici private LaurusMedical intentioneaza sa investeasca in urmatorii doi ani aproximativ 15 mil. euro in modernizarea si extinderea celor 11 centre actuale, respectiv lansarea de clinici in zece noi orase din Romania, a declarat Joseph Priel, actionar majoritar al LaurusMedical.

Prima clinica modernizata si extinsa este cea din Bucuresti, care va ajunge sa preia pana la 10.000 de pacienti lunar, potrivit lui Joseph Priel. Pana in prezent, clinica din Capitala deservea 2.000 de pacienti lunar.

Investitia totala de 5 mil. euro vizeaza si modernizarea si extinderea clinicilor din Deva, Arad, Galati, Ploiesti si Suceava.

De asemenea, LaurusMedical, specializata in proctologie, flebologie si dermatologie, va acoperi domenii noi precum kinetoterapie, gastro-enterologie, boli de nutritie, ginecologie, urologie, pediatrie, cardiologie, neurologie si masaj medical.

In plus, Joseph Priel a declarat ca pana in anul 2014 investitiile se ridica la 10 mil. euro, planurile vizand deschiderea de clinici in zece noi orase. In ultima faza, reteaua intentioneaza sa intre si pe segmentul spitalelor private cu o investitie care se va ridica la “cateva zeci de milioane de euro”.

“Oamenii au nevoie de tratament. Nu oferim preturi de lux, nu suntem aici ca sa fim in competitie cu cineva ci ca sa completam oferta”, a spus Priel.

Potrivit acestuia, personalul LaurusMedical va creste cu 20% in urma acestor investitii. In prezent, reteaua numara 235 de angajati si 106 medici.

LaurusMedical este prezenta pe piata din Romania din anul 2006 si detine centre in orase precum Galati, Pitesti, Cluj, Bacau, Suceava, Braila, Focsani, Arad, Deva, Ploiesti.

Piata serviciilor medicale private atinge valoarea de 500 mil. euro, iar cei mai importanti jucatori sunt MedLife, Regina Maria, Medicover si Sanador.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Dupa 5 ani, piata de investitii imobiliare ajunge iar la 1 MLD euro