Localizata intr-o cladire de birouri, in vecinatatea statiei de metrou Aurel Vlaicu, clinica ofera programe speciale si servicii complete pentru cei cateva zeci de mii de angajati din cadrul corporatiilor care au sediul in zona, de la cosmetica si estetica dentara, la ortodontie si chirurgie. Suplimentar, pacientii primesc acces la WiFi, la tablete pe care isi pot continua lucrul “out of office”, la o zona de lounge pentru relaxare precum si la un magazin specializat de unde se pot achizitiona produse performante pentru igiena orala sau pentru diagnosticarea si continuarea la domiciliu a tratamentelor afectiunilor dentare.

Serviciile stomatologice pornesc de la 50 lei pentru o consultatie sau 500 lei pentru un procedeu de cosmetica dentara (detartraj si albire).

Dent Fix Pro a fost infiintata in anul 2007 si cuprinde specialitatile stomatologice chirurgie, implantologie, cosmetica dentara, ortodontie, endodontie si protetica. Echipa este formata din 4 medici stomatologi, 2 medici chirurgi, un ortodont si un endodont.