Contractarea imprumutului urmeaza sa fie discutata intr-o AGA programata pentru 22 iulie, potrivit unui convocator transmis, joi, pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Imprumutul va fi pe termen de un an, scrie Mediafax.

In urma cu o luna, actionarii companiei au aprobat prelungirea unei linii de credit de 36 milioane lei si o garantie de 28,8 milioane lei de la EximBank, precum si un imprumut de 1 milion de euro si 4 milioane lei de la Banca Comerciala Feroviara.

Compania a deschis in septembrie 2012 o fabrica noua in Acatari (judetul Mures), proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala si care a beneficiat de credite si garantii din partea Eximbank in valoare totala de 200 de milioane lei.

Citeste si:

Prin intermediul furnizorul de piese si accesorii auto Sadalbari, de omul de faceri Zoltan Prosszer, detine 69% din actiunile Romcab, iar clienti ai bancii americane de investitii Morgan Stanley detin 22,29%.

Actiunile Romcab au incheiat sedinta bursiera de joi in crestere cu 1,27%, la 2,4 lei. La aceasta cotatie, capitalizarea firmei este de 22,5 milioane lei (5 milioane euro).