Coca-Cola a lansat in Argentina o noua bautura – Coca-Cola Life – care foloseste indulcitori naturali si are un ambalaj verde, diferit de cel clasic, rosu, utilizat inca din 1920, informeaza Dailymail.co.uk.
Noua sticla folosita de Coca-Cola in Argentina este reciclabila si contine in proportie de 30% din materiale vegetale.

“Coca-Cola Life este prima bautura racoritoare din portofoliul Coca-Cola indulcita cu zahar si stevia si care are un numar redus de calorii”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Compania nu a anuntat momentan data unei posibile lansari a produsului in alte state.

Noul produs a fost primit cu scepticism, analistii sustinand ca alte produse cu un continut redus de calorii – Pepsi Next sau Dr. Pepper 10 – nu au reusit sa castige cota de piata.

Coca-Cola si Pepsi folosesc stevia, o planta originara din Paraguai, ca si indulcitor de multi ani, insa doar in cazul bauturilor necarbonatate, cu aroma de fructe.

Lansarea Coca-Cola Life vine la putin timp dupa ce compania a introdus pe piata o sticla realizata in intregime din gheata.

Disponibila pentru moment doar in Columbia, sticla se topeste dupa ce bautura a fost consumata, producatorul punand accent pe latura ecologica.

Potrivit Coca-Cola, vanzarile au explodat in Columbia unde compania vinde 265 de sticle de acest gen in fiecare ora.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri