Prin intermediul acestei platforme, clientii actuali Oil Energy Trading pot plasa comenzi la orice ora, si au acces la toate elementele contului, de la stadiul comenzilor, rapoarte, facturi, detalii contract, pana la vizualizarea pretului intr-o forma actualizata.

Clientii au posibilitatea de a modifica oricand datele de baza ale contului de client si informatiile despre companie si de a descarca facturile aferente livrarilor.

In urma plasarii unei solicitari, clientii primesc pe loc o oferta personalizata, cu pretul optim pentru livrarea produselor in zona de interes din tara.

Citeste si:

Portalul asigura transparenta, rapiditate si flexibilitate, optimizand procesul de achizitie si timpul alocat in acest scop. Estimam ca, in urmatorul an, un procent de 60-70% din comenzile clientilor noi Oil Energy Trading vor veni prin intermediul acestei platforme, restul procentului fiind reprezentat de clientii care solicita produsele noastre pe cale traditionala”, a declarat Remus Hirceaga, Managing Director Oil Energy Trading.

Clientii pot plasa comenzi de minim 3.000 litri in cadrul portalului, cu sau fara transport, intr-un mod standardizat.

Infiintata in 2012, ca parte a Diviziei Tiriac Energy, Oil Energy Trading furnizeaza produse petroliere. Obiectivul principal al Oil Energy Trading este sa devina, pana la sfarsitul anului 2017, unul dintre liderii pietei de trading de produse petroliere din Romania, iar pana la sfarsitul lui 2022, din Sud-Estul Europei.