Anul acesta Lemet a deschis 10 magazine, noua locatie fiind cea de-a cincea din Bucuresti.

Dupa cele 10 deschideri de magazine, facute doar anul acesta, in marile orase, LEM’S ajunge in capitala si inaugureaza magazinul cu numarul 11 deschis in acest an.

Magazinul LEM’S din Bucuresti se intinde pe o suprafata de 1.000 mp si este cel mai mare din Bucuresti. Acesta se afla situat in cadrul Complexului Comercial Bucur Obor, latura Colentina.

Cu acest spatiu comercial deschis in Bucuresti, reteaua LEM’S ajunge la o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 65.000 de mp.

Citeste si:

“Nu prea mai avem unde sa ne ducem in tara. Doar in 2012 am deschis 12 unitati noi, iar in 2013 alte 11. Acum e timpul sa ne concentram mai mult pe Capitala unde, odata cu magazinul de la Bucur Obor ajungem la 5 unitati. Bucurestiul este orasul cu cel mai mare potential de dezvoltare, in care studiile ne arata ca cererea de mobilier nu este in totalitate acoperita iar cele 5 magazine LEM’S nu sunt suficiente. In urmatorii doi ani intentionam sa avem o mai buna acoperire a orasului”, declara Adrian Rizea, directorul comercial al retelei, strategia de extindere.

Atat in fabrica Lemet cat si in reteaua LEM’S activeaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuala de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1,2 mil. mp de PAL pe an, pe poarta fabricii iesind anual peste 360.000 de module de mobila.