Actionarii Fondului Proprietatea (FP) nu au discutat nici luni, la a doua convocare, despre reducerea capitalului social cu 676,9 milioane lei si distribuirea banilor catre actionari, pentru ca nu a fost indeplinit cvorumul necesar, scrie Mediafax.

Pentru a fi discutata reducerea capitalului social era necesara o prezenta de 50%. Astfel, discutiile despre diminuarea capitalului vor fi reluate intr-o AGA viitoare. Managerul FP, Greg Konieczny, a declarat vineri, in AGA, ca administratorul ar putea convoca o noua adunare generala in ianuarie, in care subiectul principal sa fie scaderea capitalului si distribuirea banilor catre actionari.

Konieczny le-a spus actionarilor ca distributiile suplimentare de bani catre acestia, cum ar fi fost cele rezultate din reducerea capitalului, nu vor afecta politica de dividende a Fondului.

Franklin Templeton a propus reducerea capitalului social cu 676,9 milioane lei, la 12,861 miliarde lei, si distribuirea banilor actionarilor, prin diminuarea valorii nominale a actiunilor de la 1 leu la 0,95 lei.

Citeste si:
Elevii de zece ai Romaniei vor primi pana la 3.000 de lei de la stat
Elevii care au finalizat...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si