Retailerul Profi a deschis anul acesta 60 de magazine si a inchis alte patru, afacerile urmand sa creasca peste estimarile initiale, de 20%, a declarat Pawel Musial, directorul general al companiei.

Reteaua Profi va depasi pana la finalul anului 200 de unitati.

“Afacerile vor creste peste 20% cum estimasem initial, insa nu pot spune cu cat pentru ca luna decembrie este foarte importanta in retail”, a spus Musial la inaugurarea magazinului de gheata din Piata Revolutiei.

In afara celor 60 de noi unitati deschise, compania a renuntat la alte patru unitati neperformante.

“Vom pastra ritmul deschiderilor si anul viitor. Poate vom deschide mai multe, insa e bine sa nu te lansezi in afirmatii. In privinta inchiderilor, daca un magazin se dovedeste neperformant incercam sa il relocam cu tot cu personal, nu vrem sa afectam oamenii de astfel de decizii”, a adaugat seful Profi.

Citeste si:
Musial lasa locul unui roman la conducerea retailerului Profi
Un roman preia conducerea...

Retailerul este detinut de fondul de investitii Enterprise Investors si opereaza trei concepte de magazine: Profi, Profi Mall si Profi City.

Compania a avut anul trecut un profit net de 13,1 milioane lei (2,9 milioane euro) si afaceri de 1,15 miliarde lei (260 milioane euro), in crestere de la 934 milioane lei in 2011. Profi are circa 5.000 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Profi, amendata cu 600.000 de lei de ANPC in 2019
Setari Cookie-uri