Transgaz Medias (TGN) va organiza in luna februarie o licitatie pentru cumpararea de servicii de asigurari de sanatate pentru cei aproximativ 5.000 de angajati. Contractul este estimat la 5 milioane de euro pentru patru ani, informeaza Mediafax.

Potrivit caietului de sarcini, publicat pe www.e-licitatie.ro, Transgaz va suporta cheltuielile cu privire la asigurarile voluntare de sanatate de tip suplimentar, in cuantumul deductibil fiscal prevazut prin lege pentru angajator in suma de 250 euro/an/salariat.

De asemenea, compania solicitã viitorului castigator al licitatiei ca angajatii sa fie acceptati in asigurare indiferent de starea de sanatate sau de afectiunile preexistente. Serviciile medicale solicitate conform specificatiilor tehnice vor avea obligatoriu definite suma asigurata, numarul maxim permis de accesari ale serviciilor medicale si valoarea coplatilor.

In analiza ofertelor se va tine cont si de cea mai extinsa retea de furnizori de servicii medicale si stomatologice agreati de ofertant, valoarea procentului de coplata suportat de asigurator in locul asiguratului pentru medicamente compensate, valoarea procentului din costurile de spitalizare in regim privat suportat de asigurator pentru afectiuni pre existente si boli cronice si serviciile medicale stomatologice protetice decontate integral de asigurator cu furnizorii medicali agreati.

In plus, ofertantului i se solicita sa faca dovada existentei unui seviciu de tip Call Center, disponibil 24 de ore din 24 de ore, 7 zile din 7, in care sa lucreze minim 20 persoane cu pregatire medicala. In ultimii trei ani, serviciile de asigurari voluntare de sanatate pentru salariatii Transgaz au fost furnizate de BCR Asigurari de Viata.

Conform datelor www.e-licitatie.ro, BCR Asigurari de Viata a incasat de la Transgaz 12,87 milioane de lei pentru acest contract, atribuit prin licitatie in noiembrie 2010. Compania Transgaz este controlata de stat, prin Ministerul Finantelor Publice, care detine 58,5% din capital, dupa ce un pachet de 15% din actiuni a fost vandut pe bursa in luna aprilie, printr-o oferta secundara. Compania a fost listata la Bursa de Valori Bucuresti in 2007, cu un pachet reprezentand 10% din actiuni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri