Berarii au un nou presedinte

Onno Rombouts, director general al producatorului de bere Heineken Romania, a preluat incepand cu aceasta luna functia de presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei.

Acesta il inlocuieste in functie pe Andrew Highcock, fostul presedinte al Ursus Breweries.

“Industria fabricarii berii este un sector important al economiei romanesti si genereaza peste 76.000 de locuri de munca directe si indirecte, peste 95% din berea consumata in Romania fiind produsa local. In ciuda dificultatilor economice, sectorul berii a continuat sa aiba o contributie puternica la economia Romaniei, de-a lungul intregului lant de productie si comercializare. Din aceasta functie ma voi asigura ca vom continua sa mentinem un mediu de afaceri durabil si prosper pentru sectorul berii in Romania”, a declarat Onno Rombouts.

Inainte de a se alatura Heineken Romania, Onno Rombouts a ocupat functia de managing director, export and director of regional commerce pentru Heineken Asia Pacific, in Singapore. Onno Rombouts lucreaza in Heineken de 20 de ani, detinand diferite functii de conducere printre care cea de country manager al subsidiarei companiei in Republica Dominicana si cea de marketing & sales manager in Heineken Ungaria.

Din Asociatia Berarii Romaniei fac parte cinci dintre cei mai mari producatori de bere – Bergenbier, Heineken Romania, Romaqua Group, Ursus Breweries si United Romanian Breweries Bereprod - si mini-beraria Clinica de Bere.

Citeste si:
Berarii României lansează o campanie de susținere a sectorului HoReCA
Berarii României lansează...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
JYSK România deschide un nou magazin și ajunge la o rețea de 88 de locații
Setari Cookie-uri