Maarten Koudenburg este noul director de distributie al Heineken Romania

Maarten Koudenburg este incepand cu luna iunie noul director de distributie al Heineken Romania, anunta compania.

Acesta il inlocuieste in functie pe Ed van Willegen, care preia o pozitie similara in cadrul subsidiarei din Rusia. Maarten Koudenburg este de 13 ani cadrul companiei Heineken, timp in care a ocupat diverse roluri in echipa de distributie. A lucrat pentru Heineken Olanda incepand cu 2001, iar in 2010 a fost numit director de distributie pentru Société Nouvelle de Brasserie in Tunisia. In 2012 a preluat functia de director de distributie pentru regiunea African Middle East.

Inainte de a se alatura echipei Heineken, Koudenburg a lucrat pentru CMG Consultancy si Corus Steel in Olanda.

Heineken este cel mai mare producator de bere din Europa si al treilea din lume in ceea ce priveste volumul. Compania este prezenta pe piata locala prin brandurile Heineken, Ciuc Premium, Ciuc 0.0, Ciuc Natur Radler, Silva, Silva Dark, Golden Brau, Golden Brau Non-Alcoholic, Neumarkt, Bucegi, Affligem (import), Desperados (import), Edelweiss (import), Zipfer (import), Amstel (import), Birra Moretti (import), Krusovice (import), Foster’s (import), Strongbow (import), Sol (import), Gösser, Schlossgold, Gambrinus, Harghita si Hategana. Producatorul detine 4 fabrici in Romania, la Miercurea-Ciuc, Constanta, Craiova si Targu- Mures si peste 1.100 angajati.

Industria berii din Romania a cunoscut anul trecut un declin abrupt de 10%, in conditiile in care in 2012 piata a avansat cu 7,5%, arata datele Asociatiei Berarii Romaniei.

Citeste si:
Heineken România donează 250.000 lei către Crucea Roșie Română
Heineken România donează...

Alaturi de Heineken, cei mai importanti producatori de bere pe plan local sunt Bergenbier, United Romanian Breweries Bereprod si Ursus Breweries, care genereaza impreuna circa 4.000 de locuri de munca la nivel national.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri