De la chinezi vine lumina: cel mai mare producator de corpuri de iluminat intra in Romania

NVC Lighting Technology Corporation, cel mai mare producator de corpuri si surse de iluminat din China, va fi prezent incepand de anul acesta pe piata din Romania prin intermediul distribuitorului SPIN Com-Exim.

Compania chineza estimeaza pentru primul an o cifra de afaceri de aproximativ 2 milioane de euro.

Produsele NVC Lighting urmeaza sa fie distribuite la nivel local atat catre partenerii Spin Com-Exim, cat si catre lanturile de retail.

“Studiile noastre arata ca cererea pentru sursele de iluminat pe LED a avut o crestere constanta in 2013 pe piata locala”, sustine Cosmin State, director general Spin Com-Exim.

NVC Lighting produce corpuri si surse de iluminat pentru diferite segmente de piata, precum: consumatori domestici, cladiri de birouri, sali de conferinta, fabrici si alte cladiri care au nevoie de surse de iluminat industriale, institutii din domeniul securitatii si arhitecti care dezvolta proiecte care solicita corpuri si surse de iluminat speciale.

Citeste si:
La Repubblica: Italia ia în calcul să pună România pe lista neagră
La Repubblica: Italia ia în...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Spin Com-Exim este prezenta pe piata de peste 20 de ani si a avut la nivelul anului trecut o cifra de afaceri de circa 6 mil. euro.

NVC Lighting detine cea mai mare cota din piata asiatica, conform datelor Goldman Sachs Group Inc.

NVC Lighting a fost fondata in 1998 si are o cifra de afaceri anuala de aproximativ 1 miliard de euro. Compania este prezenta in Australia, India, Turcia sau Africa de Sud. Totodata, compania are o subisidiara si in Marea Britanie.

Fabricile detinute de compania chineza insumeaza o suprafata de aproximativ 700.000 mp. NVC Lighting are peste 300.000 angajati si o retea de peste 3.000 de distribuitori locali.

Citeste si:
6 greseli de evitat daca vrei sa-ti faci un birou la tine acasa
6 greseli de evitat daca vrei...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri