Coca-Cola Hellenic are un nou director financiar pentru Romania si Moldova

Dragos Ion este noul director financiar al Coca-Cola Hellenic pentru Romania si Moldova, functie pe care o va ocupa incepand cu luna martie, anunta compania.

Anterior, Dragos Ion a ocupat functia de CFO pentru Coca-Cola HBC Irlanda si Irlanda de Nord. Acesta s-a alaturat echipei Coca-Cola Hellenic in 2009, in Nigeria, in functia de financial controller.

Dragos Ion este licentiat in economie la Academia de Studii Economice din Bucuresti si, de asemenea, detine o calificare Chartered Certified Accountant (FCCA) in domeniul financiar contabil. Dragos Ion preia atributiile lui Dan Timotin, care a fost numit in functia de Commercial Finance Director in cadrul grupului Coca-Cola HBC.

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania are operatiuni in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni.

In Romania, sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).

Citeste si:
Valentin Budes, noul director financiar al Sphera Franchise Group
Valentin Budes, noul director...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri