Reducerea de 50 la suta din tariful biletului intreg se acorda la achizitionarea a doua bilete pentru acelasi tren InterCity si este disponibila doar la casele de bilete, scrie Mediafax.

Oferta este valabila, in limita locurilor disponibile, la urmatoarele trenuri: IC "Dacia" 346 si 347 Bucuresti Nord - Curtici & retur, IC "Ister" 472 si 473 Bucuresti Nord - Curtici & retur - cu opriri in Ploiesti Vest, Sinaia, Predeal, Brasov, Sighisoara, Medias, Blaj, Teius, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad; IC 532 Cluj-Napoca - Bucuresti Nord - cu opriri in Campia Turzii, Razboieni, Teius, Blaj, Copsa Mica, Medias, Sighisoara, Brasov, Predeal, Sinaia, Ploiesti Vest - si IC 533 Teius - Cluj-Napoca - cu opriri in Teius, Razboieni, Campia Turzii, Cluj-Napoca.

Totodata, oferta este valabila atat pentru calatoriile la clasa I, cat si la clasa a II-a, iar tariful de rezervare a locului, de 5 lei, se achita integral.

Astfel, cei care vor sa mearga, de exemplu, de la Bucuresti la Sighisoara vor plati 94,5 lei, in loc de 179 de lei, pentru doua bilete cu trenul IC "Dacia" 346, la clasa a II-a, in ziua de vineri, 14 februarie, precum si luni, 24 februarie.