Merck & Co, cunoscuta in afara Statelor Unite si Canadei sub numele MSD, l-a numit pe Fabrizio Giombini in functia de director general al filialei sale din Romania, incepand cu 1 februarie 2014.

Giombini are o experienta de peste 25 de ani in industria farmaceutica, incepandu-si cariera la Merck & Co., Inc. (MSD), in 1989, in Italia, in calitate de reprezentant regional. De atunci nu a mai parasit organizatia.

In cadrul Merck, a ocupat diferite pozitii in SUA si regiunea EMA, iar noua sa numire in functia de director general in Romania vine dupa 3 ani si 8 luni petrecuti in Italia, ca director executiv al departamentului de afaceri asistenta primara. Expertiza sa in industria farmaceutica l-a ajutat sa obtina rezultate incontestabile de-a lungul carierei.

„Romania este o mare provocare pentru mine. Chiar daca am sosit de putina vreme, simt deja ca locul meu e aici. Am gasit aici o echipa minunata, si impreuna suntem pregatiti sa continuam si sa dezvoltam strategiile noastre, avand drept obiectiv imbunatatirea calitatii vietii romanilor”, a declarat Fabrizio Giombini.

Compania farmaceutica MSD opereaza in peste 140 de tari, inclusiv Romania.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri