Merck & Co, cunoscuta in afara Statelor Unite si Canadei sub numele MSD, l-a numit pe Fabrizio Giombini in functia de director general al filialei sale din Romania, incepand cu 1 februarie 2014.

Giombini are o experienta de peste 25 de ani in industria farmaceutica, incepandu-si cariera la Merck & Co., Inc. (MSD), in 1989, in Italia, in calitate de reprezentant regional. De atunci nu a mai parasit organizatia.

In cadrul Merck, a ocupat diferite pozitii in SUA si regiunea EMA, iar noua sa numire in functia de director general in Romania vine dupa 3 ani si 8 luni petrecuti in Italia, ca director executiv al departamentului de afaceri asistenta primara. Expertiza sa in industria farmaceutica l-a ajutat sa obtina rezultate incontestabile de-a lungul carierei.

„Romania este o mare provocare pentru mine. Chiar daca am sosit de putina vreme, simt deja ca locul meu e aici. Am gasit aici o echipa minunata, si impreuna suntem pregatiti sa continuam si sa dezvoltam strategiile noastre, avand drept obiectiv imbunatatirea calitatii vietii romanilor”, a declarat Fabrizio Giombini.

Compania farmaceutica MSD opereaza in peste 140 de tari, inclusiv Romania.

Daniela Iliescu este noul...
Citeste si: Daniela Iliescu este noul director general Patria Bank


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
20 de companii farma, acuzate ca au crescut preturile medicamentelor