Magazinele din Constanta si Navodari sunt amplasate in cadrul centrelor comerciale Kaufland, iar petshop-ul din Sibiu este stradal, fiind situat in Centrul Vechi al orasului. Noile magazine au o suprafata totala de 150 metri patrati si comercializeaza hrana, accesorii, acvarii, colivii, terarii, culcusuri si jucarii, multe dintre ele fiind sub marca proprie.

animale de vanzare

Sursa foto: Animale de companie/Shutterstock.com

Citeste si:

"Prin lansarile din luna martie, Animax si-a consolidat prezenta in Constanta lansand cel de-al patrulea magazin si primul in Navodari. Cererea de servicii si produse de calitate ne-a facut sa mai lansam un magazin in Sibiu", a declarat Adriana Aruxandei, manager dezvoltare retea Animax, potrivit Mediafax.

Pentru 2014, compania vizeaza deschideri de magazine in orasele Timisoara, Brasov, Cluj, Bucuresti si Targu Jiu. De asemenea, pentru acest an Animax estimeaza o crestere cu 10% a cifrei de afaceri comparativ cu 2013, cand a inregistrat 13 milioane euro. Magazinele Animax sunt detinute de firma Pet Product Bucuresti, al carei asociat unic este Cristian Ludovic Pop.

Citeste si Industria care a sfidat criza: Oamenii nu renunta la ingrijirea animalului de companie.