Daca reprezinti compania si vrei sa facilitezi accesul angajatilor la acest program, poti obtine acest lucru mult mai repede. Poti solicita detalii la sectiunea Vreau 7card, urmand ca a doua zi sa fii contactat de reprezentantii firmei.

La aceeasi sectiune poti verifica imediat daca angajatorul tau are incheiat un acord cu 7card. Daca compania ta are deja contract cu 7card, nu trebuie decat sa te inregistrezi si vei primi in cel mai scurt timp cardul la birou. Astfel, vei avea imediat acces la toate salile de sport din retea - totul se intampla in maximum 3 zile lucratoare. Nu mai trebuie sa astepti inceputul lunii viitoare ca sa te poti bucura de miscare.

Pana in prezent, 150 dintre cele mai mari companii din Romania le ofera angajatilor lor posibilitatea de a se bucura de un trai sportiv si sanatos. Daca compania la care lucrezi nu este inscrisa in program, scrie-le celor de departamentul de resurse umane si propune-le sa intre in cel mai amplu program de beneficii extra-salariale sportive oferit in Romania!

In plus, 7card ofera acum si abonamente pe durata mai lunga – de 6 luni si 1 an, incluzand o luna si recpectiv 3 luni de abonament gratuit, precum si tricouri sportive 7card si sedinte evaluare a conditiei fizice si de elaborare a unui program personalizat de antrenament cu un antrenor personal.

7card este un program de beneficii extra-salariale care ofera acces gratuit sau la preturi preferentiale la peste 50 de sali sportive, cluburi de dans, spa-uri, piscine si sali de yoga din Bucuresti. Ca sa te convingi de beneficiile 7card, intra pe site-ul 7card.ro si alege sa intri in miscare!