Levent Yuksel, directorul general al PepsiCo Romania, a fost promovat in functia de vicepresedinte director general Greater Balkans si SEE Franchise.

va fi astfel responsabil de activitatea PepsiCo Greater Balkans si South East Europe Franchise Business Unit, care este integrata intr-o singura organizatie, ce reuneste operatiunile diviziilor de bauturi si snacks-uri PepsiCo Romania cu cele ale diviziilor de snacks-uri din East Balkans (Bulgaria si Moldova), West Balkans (Serbia, Bosnia, Croatia, Albania, Slovenia, Muntenegru, Kosovo si Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei), Grecia, Cipru, Israel si unitatile South East Europe Franchise. Coordonarea operatiunilor financiare si de business ale PepsiCo Greater Balkans se face de la Bucuresti.

Serhan Çelebi, in prezent senior director Balkans CFO, devine senior director Greater Balkans CFO.

Impreuna cu alte 44 de tari, PepsiCo Romania este parte din Greater Balkans in cadrul diviziei PepsiCo Europe, liderul pietei de bauturi si produse alimentare din Europa, cu 52.000 de angajati in regiune.

In Romania, PepsiCo detine doua fabrici de bauturi, in Dragomiresti (Ilfov) si Covasna, precum si o fabrica de snacks-uri, in Popesti-Leordeni.

PepsiCo este unul dintre jucatorii importanti pe piata de produse alimentare si bauturi, cu venituri nete de peste 65 de miliarde de dolari si un portofoliu de produse ce include 22 de brand-uri care genereaza fiecare peste de 1 miliard de dolari in vanzari anuale de retail.

Principalul competitor al PepsiCo este Coca-Cola. Compania activeaza in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni.

In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic denumit Coca-Cola HBC Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania. In Romania lucreaza in cadrul producatorului 1.800 de angajati.

Cititi si INTERVIU 3 in 1: O zi din viata celor mai importanti manageri din PepsiCo Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri