Esec dupa esec: seful CFR Marfa isi face bagajele dupa doar o luna de la numire

Directorul general al CFR Marfa, Dan Valentin Belcea, numit in functie in luna aprilie, a demisionat marti de la conducerea transportatorului feroviar de stat, invocand motive personale.

"Demisia a fost depusa marti dimineata, domnul Belcea invocand motive personale", au declarat reprezentantii Ministerului Transporturilor, proprietarul CFR Marfa, potrivit Mediafax.

Consiliul de Administratie CFR Marfa urmeaza sa se intruneasca pentru numirea noului manager, au adaugat reprezentantii institutiei.

CFR Marfa a anuntat la 11 aprilie numirea lui Belcea la conducerea companiei. Anterior numirii in pozitia de director general, Belcea a fost membru in Consiliul de Adminsitratie al CFR Marfa.

Fost manager in cadrul firmei de publicitate Graffiti/BBDO, televiziunii Prima TV si al companiilor International Railway Systems (IRS) si Protan, cu activitati in domeniul feroviar, respectiv al deseurilor, Belcea este absolvent al University of Pennsylvania-Philadelphia, PA- USA.

Citeste si:
CFR Marfa are director general un fost manager Graffiti/BBDO si...
CFR Marfa are director...

Pana la numirea lui Belcea, conducerea CFR Marfa a fost asigurata interimar de un director general adjunct, Pavel Barculet, dupa decesul fostului manager al companiei Dragos Alexandru Draghici.
CFR Marfa este cel mai mare operator de transport feroviar de marfa din Romania, cu o cota de piata de aproape 55% la nivelul anului trecut.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri