Work Service intentioneaza sa faca in viitor achizitii si pe alte piete din regiune decat Romania, strategia companiei fiind de a fi prezenta pe toate pietele semnificative in spatiul situat intre Berlin, Moscova si Istanbul, a spus Hanczarek pentru portalul ISBnews, citat de publicatia Warsaw Business Journal.

Compania din Romania pe care ar urma sa o cumpere Work Service ar trebui sa fie situata pe o piata de nisa, iar valoarea achizitiei se va situa intre 30 de milioane de zloti si 80 de milioane de zloti. Work Service monitorizeaza inca piata din Romania, a spus Hanczarek.

Fondurile pentru finantarea achizitiilor ar putea fi obtinute printr-o emisiune de obligatiuni, in zloti sau valuta, sau din alta sursa, a adaugat seful companiei.

Citeste si:

Compania poloneza a raportat pentru primul trimestru al acestui an afaceri in urcare cu 83%, la 346 milioane de zloti (82,8 milioane de euro), iar profitul net a avansat de peste doua ori, la 14,2 milioane de zloti (3,4 milioane de euro).

Work Service a fost infiintata in 1999 in Polonia, iar in prezent deruleaza afaceri in alte tari din regiune: Cehia, Slovacia, Rusia, Germania, Turcia, Romania si Ungaria, se arata pe site-ul companiei, unde se precizeaza ca este cel mai mare jucator de pe piata de servicii HR din Polonia. Compania este listata la Bursa din Varsovia.