Polonezii de la Work Service vor sa faca o achizitie de 19 mil. euro in HR-ul romanesc

Furnizorul de servicii de resurse umane Work Service din Polonia vrea sa cumpere in acest an o companie din Romania, pentru care intentioneaza sa cheltuie 30-80 de milioane de zloti ( 7,2-19,1 milioane de euro), a declarat directorul general al Work Service, Tomasz Hanczarek, citat de Mediafax.

Work Service intentioneaza sa faca in viitor achizitii si pe alte piete din regiune decat Romania, strategia companiei fiind de a fi prezenta pe toate pietele semnificative in spatiul situat intre Berlin, Moscova si Istanbul, a spus Hanczarek pentru portalul ISBnews, citat de publicatia Warsaw Business Journal.

Compania din Romania pe care ar urma sa o cumpere Work Service ar trebui sa fie situata pe o piata de nisa, iar valoarea achizitiei se va situa intre 30 de milioane de zloti si 80 de milioane de zloti. Work Service monitorizeaza inca piata din Romania, a spus Hanczarek.

Fondurile pentru finantarea achizitiilor ar putea fi obtinute printr-o emisiune de obligatiuni, in zloti sau valuta, sau din alta sursa, a adaugat seful companiei.

Compania poloneza a raportat pentru primul trimestru al acestui an afaceri in urcare cu 83%, la 346 milioane de zloti (82,8 milioane de euro), iar profitul net a avansat de peste doua ori, la 14,2 milioane de zloti (3,4 milioane de euro).

Citeste si:
Aurelian Chitez, la Conferința HR 2.0: Pandemia a accelerat...
Aurelian Chitez, la...

Work Service a fost infiintata in 1999 in Polonia, iar in prezent deruleaza afaceri in alte tari din regiune: Cehia, Slovacia, Rusia, Germania, Turcia, Romania si Ungaria, se arata pe site-ul companiei, unde se precizeaza ca este cel mai mare jucator de pe piata de servicii HR din Polonia. Compania este listata la Bursa din Varsovia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri