Omul de afaceri Viorel Catarama, proprietarul Elvila a declarat, la Realitatea TV, ca, in acest moment, partidele politice din Romania sunt "structuri mafiote extrem de bine organizate”.

"In acest moment, partidele politice sunt structurile mafiote cel mai bine organizate din Romania. Structuri mafiote extrem de bine organizate. O persoana independenta, competenta si capabila nu poate intra intr-o astfel de structura, iar daca intra este imediat rejectata, data la o parte, de aceste structuri. Aproape toate partidele care au guvernat Romania au lasat si au perpetuat sistemul de furt din banul public", a spus Viorel Catarama.

Viorel Catarama, afaceristul-jucator: Deciziile importante le iau singur

"Romania este in capitalism. Regulile capitalismului functioneaza in Romania. Daca discutam strict de sectorul particular, privat, care nu are legatura cu statul, nu face afaceri cu statul, el functioneaza dupa regulile economiei de piata si intr-un capitalism in Romania. Problema Romaniei nu este asta. Romania are o singura mare problema care nu s-a discutat pana acum niciodata pe fond. Si din aceasta problema deriva toate nenorocirile care sunt in Romania. Problema Romaniei este salariul minim, de 900 de lei, 200 de euro. Asta este problema Romaniei, tara a UE, salariul extrem de mic”, a mai spus Viorel Catarama.

Citeste si:
Ce averi au candidatii la alegerile prezidentiale din 2019?
Averile celor 14 candidati la...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
cora România modifică programul de funcționare al magazinelor
Setari Cookie-uri