Astfel, Samdam Gifts isi va extinde semnificativ capacitatea de personalizare a articolelor textile. Achizitiile vizeaza utilaje si echipamente performate pentru serigrafie, broderie, transfer digital, transfer serigrafic si print digital, informeaza Mediafax.

"Toate aceste investitii au ca intentie mentinerea pozitiei de top a companiei Samdam Gifts pe piata materialelor promotionale din Romania si aduc un plus de valoare acestei piete tocmai prin investitia importanta pe care aceasta o face in dezvoltarea business-ului cu obiecte personalizate.

Previziuni optimiste pentru piata produselor personalizate din Romania

Dovada ca piata din Romania se dezvolta si pe acest segment al produselor personalizate o reprezinta si faptul ca previziunile facute de noi, ca Samdam Gifts va ajunge la peste 3 milioane de euro cifra de afaceri in 2014, sunt in grafic", a declarat Sebi Vasilescu, directorul general al Samdam Gifts.

Investitia va fi inaugurata in luna august, intentia companiei fiind de a produce atat pentru piata interna, cat si pentru alte piete din Europa. Fabrica Printmasters din Baia Mare a Sandam a fost deschisa in 2008.

Citeste si:

Anul trecut in vara compania a cumparat businessul de produse promotionale Ranco de la omul de afaceri Octavian Radu, iar in septembrie a deschis un showroom de 100.000 de euro in Bucuresti.

Samdam Gifts face parte din Samdam Group, care activeaza in importul si distributia de obiecte promotionale din 1994, incepandu-si activitatea in Belgia, apoi consolidandu-si pozitia prin infiintarea unor noi birouri in: Franta (2005), Olanda (2006), Hong Kong (2007) - pentru facilitarea importurilor din Asia si Romania (2008).

In prezent, in Romania, Samdam are birouri deschise in Bucuresti, Baia Mares si Iasi si reprezentanti in Cluj si Timisoara.