Retalierul Mega Image a anuntat ca alte trei magazine din Bucuresti vor functiona non-stop, alaturandu-se astfel celor doua unitati din Capitala care erau deschise permanent inca de anul trecut, scrie Mediafax.

Cele trei magazine care vor functiona non-stop sunt Mega Image Lugojana, Mega Image Domenii si Mega Image Marasesti. Astfel, alaturi de cele doua magazine, Mega Image Lizeanu si Mega Image Muncii, care au program non-stop de anul trecut, Mega Image are in prezent un total de cinci magazine cu program non-stop.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 319 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (172), Shop&Go (146), AB COOL FOOD (1). Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia si care opereaza in prezent pe trei continente.

Mega Image a incheiat anul trecut cu un profit net de 55,1 milioane lei (12,5 milioane euro), in crestere cu 18%, la afaceri de 2,33 miliarde lei (530 milioane euro), cu 33% mai mari.

INS: Aproximativ 60.000 de...
Citeste si: INS: 60.000 locuinte finalizate in Romania, in 2018


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Tranzactie pe piata de retail: Mega Image preia reteaua locala Zanfir