Scoala Americana Internationala din Bucuresti are un nou director, dr. Robert Brindley

Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB) l-a numit in functia de conducere pe dr. Robert Brindley. Noul director va coordona in anul scolar 2014-2015 institutia la care s-au inscris 840 de elevi din peste 58 de tari.

"Pun pret pe disciplina clasica menita sa-i ajute pe elevi sa atinga performante, sa-i mentina motivati si concentrati pentru a-si indeplini telurile. De asemenea, sa nu uitam, greselile sunt considerate elemente firesti in orice proces de invatare", a declarat noul director al Scolii Americane Internationale din Bucuresti.

Robert Brindley este absolvent al Universitatii Exeter din Marea Britanie si si-a inceput cariera in industria miniera ca geofizician. In urma unei experiente profesionale din Israel, a decis sa-si redirectioneze cariera spre meseria de cadru didactic. Dupa completarea in Anglia a studiilor sale ca profesor si lider de scoala, Robert Brindley a profesat in mai multe unitati de invatamant din intreaga lume, din tari precum Italia, Australia, Venezuela, SUA si Uzbekistan.

Scoala Americana Internationala din Bucuresti are o traditie de peste 50 de ani si este acreditata de New England Association of Schools and Colleges, de Council of International Schools si de Organizatia de Bacalaureat International.

Taxele pentru un an scolar variaza intre 13.900 euro pentru gradinita si ajung pana la 19.740 de euro pentru clasele a 11-a si a 12-a. La acestea se adauga o taxa de 1.000 de euro (platibila o singura data) pentru inscriere. Sumele nu includ taxele de transport si masa.

Citeste si:
Cea mai scumpra scoala privata din Bucuresti pune la bataie 3 burse
Scoala Americana...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri