Rewe Group va deschide pe 27 august al 5-lea magazin din Bucuresti si al 151-lea din tara in cartierul Theodor Pallady din Capitala.

Noul magazin Penny Market este realizat dupa un concept in care se aloca un spatiu mai mare pentru produsele proaspete. Magazinul va fi deschis de luni pana sambata, in intervalul 07:30 – 22:00, si duminica, intre orele 08:00 – 20:00, si dispune de 106 locuri de parcare.

Noul magazin Penny Market din cartierul bucurestean Theodor Pallady este al 5-lea din Bucuresti si al 7-lea din judetul Ilfov, el facand parte din planul companiei germane Rewe de a deschide intre 35 si 45 de unitati Penny Market pana la finalul anului 2015.

Alaturi de cele 151 de magazine Penny Market, compania Rewe mai opereaza pe piata romaneasca 8 magazine XXL Mega Discount. Grupul Rewe se numara printre liderii europeni in comertul alimentar, fiind prezent in 12 tari europene, precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Rusia, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Lituania, Slovacia, Romania si Croatia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri