Unitatea are 100 locuri de parcare si a creat 16 locuri de munca. Rewe Romania, parte a grupului german omonim, mai opereaza in Romania opt magazine XXL Mega Discount. In luna mai, Rewe Romania anunta ca are in plan extinderea retelei in urmatorii doi ani si deschiderea unei noi platforme logistice, noteaza Mediafax.

Potrivit unor informatii anterioare, investitia intr-un magazin este de circa 2 milioane euro, din care jumatate reprezinta costul terenului. Grupul Rewe Romania este format din doua companii, una operativa (magazinele - n.r.) REWE Romania SRL si o firma de dezvoltare imobiliara - REWE Projektentwicklung. Anul trecut, afacerile cumulate ale celor doua firme au depasit 500 milioane euro.

Cifra de afaceri inregistrata de compania Rewe Romania a fost de 2,19 miliarde lei, reprezentand o crestere de 12,9% fata de anul anterior, iar cea a diviziei de real estate Rewe Projektentwicklung Romania a ajuns la 61,7 milioane lei. Principalul concurent al retailerului pe segmentul pe care activeaza este Lidl. In Romania, grupul german Rewe mai este prezent prin lantul de supermarketuri Billa, care numara 83 de unitati.