Grupul Gaz Sud GDR Premier Energy estimeaza ca in 2015 va inregistra o cifra de afaceri de aproape 40 milioane euro, in crestere cu 21,2% fata de nivelul de 33 milioane euro bugetat pentru acest an, si mizeaza pe un profit operational de 4 milioane euro, mai mare cu o 33,3%.

"Obiectivele pentru 2015, la nivel de grup, prevad depasirea a 50.000 de clienti, realizarea unui profit operational de peste 4 milioane euro si a unei cifre de afaceri care sa se apropie de 40 de milioane de euro", a declarat agentiei Mediafax Alexandru Bucsa, directorul general al Gaz Sud GDR Premier Energy.

Pentru 2014, compania estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 33 milioane de euro si un profit operational de 3 milioane euro. Firma Ligatne, inregistrata in Cipru, a cumparat anul trecut firma Petrom Distributie Gaze de la OMV Petrom. Petrom Distributie Gaze a fost redenumita Premier Energy, iar in acest an estimeaza ca va inregistra profit pentru prima data in ultimii sapte ani si o cifra de afaceri de 16,5 milioane de euro.

"Strategia noastra a urmat trei directii: dezvoltarea business-ului Premier Energy, renegocierea tuturor contractelor comerciale la nivel de grup, cu prioritate a celor privind achizitiile de gaze pe baza conditiilor de piata, principalul beneficiar fiind Premier Energy, si folosirea sinergiilor din grup, in special crearea unei echipe unitare de management (alcatuit in proportie de 85% din managerii Gaz Sud-GDR)", a mai spus Bucsa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romgaz trebuie sa vanda 50% din productie la pret plafonat. Petrom:35%