Retailerul german Lidl deschide joi, 28 august, un magazin in cartierul Pipera din nordul Bucurestiului si ajunge astfel la o retea de 178 de unitati la nivel national, potrivit unui anunt al companiei.

Noua unitate este situata pe strada Erou Iancu Nicolae. De la inceputul anului, Lidl a deschis noua magazine noi, in Eforie Nord, Targu Neamt, Iasi, Arad, Bucuresti, Popesti Leordeni, Craiova si Timisoara, a schimbat locatia unui magazin din Targu Mures si a inchis o unitate din Drobeta Turnu Severin. Compania a anuntat pentru acest an 15 deschideri.

Lidl a intrat pe piata locala in 2010, cand a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Potrivit unui raport al Consiliul Concurentei, Lidl se situeaza pe locul trei intr-un top al marilor retaileri, dupa vanzarile din 2012, fiind depasit de Kaufland si Carrefour, scrie Mediafax.

Lidl are in prezent aproximativ 3.800 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central. Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai opereaza pe plan local reteaua de hipermarketuri Kaufland.

Citeste si:
Lidl deschide inca un magazin in Bucuresti
Lidl deschide inca un magazin...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
CBRE vinde un teren de 26 ha in Ocna Mures pentru proiecte de retail