Retailerul Mega Image, parte a grupului Belgian Delhaize, va deschide saptamana aceasta patru noi magazine in Bucuresti si Constanta.

Magazinele din Constanta vor avea o suprafata totala de vanzare de circa 185 mp, in timp ce locatiile din Capitala vor ocupa un spatiu total de vanzare de peste 200 mp. In prezent, Mega Image detine o retea de 350 de magazine pe plan local.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (174), Shop&Go (174), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1). Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.

In 2013, Mega Image a raportat un profit net de 55,1 milioane lei (12,5 milioane euro), in crestere cu 18%, la afaceri de 2,34 miliarde lei (530 milioane euro), cu 33% mai mari, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor Publice.

Citeste si:
FOTO Primul aprozar Mega Image s-a deschis in Bucuresti
Mega Image ridica miza pe...

Sursa foto: MediafaxFoto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Asa arata food court-ul deschis de Mega Image in Barbu Vacarescu