Casa Rusu, unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila, va inaugura saptamana aceasta un magazin in centrul comercial cora Alexandriei din Bucuresti, in urma unei investitii de 400.000 de euro.

Magazinul are o suprafata de 1.000 mp si este al doilea pe care Casa Rusu il deschide intr-un centru comercial cora, dupa cel din Constanta.

Casa Rusu este compania de retail a producatorului Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania. Compania are trei fabrici unde se realizeaza mobilierul din pal melaminat si mobilierul tapitat. In prezent, Casa Rusu detine o retea de 28 de magazine, proprii si in regim de francize.

cora a deschis primul hipermarket in Romania in 2003 si are in prezent douasprezece magazine, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii inchiriate, dintre care patru la Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si opt in provincie, la Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri