Casa Rusu deschide un nou magazin in urma unei investitii de 400.000 euro

Casa Rusu, unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila, va inaugura saptamana aceasta un magazin in centrul comercial cora Alexandriei din Bucuresti, in urma unei investitii de 400.000 de euro.

Magazinul are o suprafata de 1.000 mp si este al doilea pe care Casa Rusu il deschide intr-un centru comercial cora, dupa cel din Constanta.

Casa Rusu este compania de retail a producatorului Rus Savitar. Compania si-a inceput activitatea in 1994, in prezent fiind unul din cei mai mari producatori de mobilier din Romania. Compania are trei fabrici unde se realizeaza mobilierul din pal melaminat si mobilierul tapitat. In prezent, Casa Rusu detine o retea de 28 de magazine, proprii si in regim de francize.

cora a deschis primul hipermarket in Romania in 2003 si are in prezent douasprezece magazine, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii inchiriate, dintre care patru la Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si opt in provincie, la Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.

Citeste si:
Pandemia aduce și oportunități: care este viziunea șefului Casa Rusu
Partea plină a paharului...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri