Esti interesat de tehnologia contactless si de ultimele inovatii in banking? Te poti inscrie la a treia editie a conferintei Banking 2.0, eveniment organizat de wall-street.ro in 28 octombrie. Inscrierile au inceput deja. Participarea este GRATUITA.

In vara, Starbucks a lansat in Coreea de Sud sistemul de comenzi in cele 600 de cafenele din tara pe baza unei aplicatii mobile si a codurilor QR. Sud coreeni au posibilitatea sa isi plateasca cu telefonul mobil comanda facuta, asa cum reiese din filmul de mai jos.

Citeste si:

Acum, Starbucks introduce in premiera si in Statele Unite, in regiunea Portland, sistemul Mobile Order and Pay, ceea ce va permite clientilor sa isi plaseze comenzile inainte de a-si ridica produsele din cafeneaua Starbucks selectata.

“Comenzile mobile vor aduce confort, frecventa si rapiditate in servire, fiind cel mai rapid si usor mod prin care un client poate sa comande, sa plateasca si sa isi ridice comanda. Starbucks planuieste sa lanseze Mobile Order and Pay in 2015 pe tot teritoriul Statelor Unite", au declarat reprezentantii Starbucks, companie care a setat trendul in ceea ce priveste comertul mobil si inovatiile in retail.

Programul de fidelitate Starbucks a fost de asemenea imbunatatit pentru utilizatorii aplicatiei mobile.