"Daca ne gandim doar la acest an, am dat nastere unui concept de magazin modular care poate fi adaptat astfel incat sa permita retailului modern sa ajunga in zone pana acum inaccesibile unor astfel de magazine, iar acum iata, va prezentam si primul dintr-o lunga serie de magazine capabile sa-si genereze singure energia de care au nevoie", spune Pawel Musial, director general Profi.

Magazinul din Lipova are o suprafata totala de 512 mp si un spatiu de vanzare de 385 mp. Este un magazin modular care isi produce singur apa calda si energia necesara iluminatului si instalatiilor frigorifice.

Citeste si:

In aceasta saptamana compania a inaugurat un nou magazin in Negresti-Oas, judetul Satu Mare, si unul in Turceni, judetul Gorj, cu o suprafata totala de vanzare de circa 900 mp.

Avand magazine in 126 de localitati si peste 6000 de angajati, Profi este al doilea mare retailer modern din Romania. Compania are in plan deschiderea a peste 60 de magazine si anul viitor, precum si lansarea unui nou format, adaptat oraselor mici de provincie.