Programul global „Cel mai bun angajator/ Best Employer” masoara, recunoaste si certifica excelenta angajatorilor

Sodexo, jucator de top pe piata romaneasca a tichetelor, a beneficiilor extrasalariale si lider mondial in Servicii pentru Calitatea Vietii, este singura companie din Romania, si printre primele la nivel global, care primeste certificarea „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” din partea companiei de consultanta lider in resurse umane Aon Hewitt, in cadrul noului program global din 2014.

Demersul Aon Hewitt de a nominaliza cei mai buni angajatori din perspectiva angajatilor isi propune sa compare organizatiile tinand cont de mai multi factori diferentiatori cu scopul de a identifica acele companii care se straduiesc sa le ofere avantaje competitive echipelor lor.

„In cadrul Sodexo Romania, o companie care lucreaza in beneficiul oamenilor oferind solutii pentru calitatea vietii, este de la sine inteles faptul ca nivelul de engagement al propriilor angajati reprezinta motorul performantei atat pentru Sodexo, cat si pentru clientii nostri,” declara Jean Istasse, CEO Sodexo Romania. „Ne onoreaza sa fim, alaturi de 16 entitati Sodexo, printre organizatiile certificate in programul global <<Cel mai bun Angajator/ Best Employer>> realizat de Aon Hewitt. Aceasta distinctie vine sa evidentieze faptul ca meritul Sodexo Romania de a fi lider in oferirea de servicii este datorat in egala masura unei echipe motivate si dedicate.”

Angajatii Sodexo Romania beneficiaza de solutii si servicii ce sporesc satisfactia si motivatia acestora dintre cele pe care compania le recomanda clientilor sai, precum o gama larga de beneficii extrasalariale, recompense pentru performante deosebite si conditii bune la locul de munca. Sodexo acorda o atentie deosebita managementului performant, formarii si dezvoltarii echipei.

Compania Sodexo Romania a fost certificata de catre Aon Hewitt in programul „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” pe baza raspunsurilor oferite de angajatii sai, raportate la standardele globale identificate de Aon Hewitt cu privire la nivelul de engagement.

Cercetarea globala „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” recunoaste organizatiile pe baza a patru criterii :
- cel mai inalt nivel de engagement,
- leadership eficient,
- cultura organizationala performanta si
- strategie de branding convingatoare.

Aon Hewitt este liderul global in furnizarea de solutii de consultanta privind resursele umane, cu prezenta in 90 de tari si peste 30.000 de profesionisti care deservesc mai mult de 20.000 de clienti din intreaga lume.

Sodexo in Romania
Din 1998, Grupul Sodexo in Romania, care numara astazi 540 de angajati, ofera Solutii cuprinzatoare pentru Calitatea Vietii:
- Beneficii pentru Angajati:
- Programe de Incentivare
- Beneficii Publice
- Servicii de alimentatie/catering
- Managementul facilitatilor

Sodexo, lider mondial in Solutii pentru Calitatea Vietii de Zi cu Zi.
Compania Sodexo, al 18-lea angajator mondial a fost infiintata de catre Pierre Bellon in 1966 in Marsilia, Franta si este astazi lider mondial in Solutii pentru Calitatea Vietii de Zi cu Zi.

Grupul opereaza in 80 de tari cu 419.000 de angajati care impartasesc aceeasi pasiune de a oferi servicii.
Avem increderea ca o buna calitate a vietii sporeste satisfactia si motivatia indivizilor, jucand astfel un rol important in performanta organizatiilor care sunt partenerii nostri strategici.

Sodexo in lume - Cifre cheie
- 18 miliarde euro cifra de afaceri
- 419.000 angajati
- 80 tari
- 32.700 puncte de lucru
- 75 milioane beneficiari zilnic

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri