(P) Siguranta? Rapiditate? Eficienta?

Inseamna ca iti doresti sa contactezi echipa Kyklos Ciclomesageri.

Kyklos este primul si unicul serviciu de curierat din Romania atestat 100% ecologic cu certificatul ISO 14001. Este unica firma de curierat si transport din Bucuresti capabila sa efectueze 100% din cursele voastre exclusiv pe bicicleta in tot Bucurestiul dar si in jurul centurii.

In orasele mari si aglomerate precum Bucurestiul bicicleta este cel mai rapid si in acelasi timp cel mai “curat” si cel mai economic mijloc de transport, asadar solutia optima pentru transportul de documente dar si colete (pana la 100kg). Ciclomesagerii nostri nu sunt limitati de trafic, locuri de parcare sau alte dezavantaje legate de un mijloc de transport motorizat (manifestatii sportive, proteste,greve etc.) si ofera firmelor siguranta, confidentialitate si eficienta la cel mai mic cost economic, social si ecologic.

Ciclomesagerul este o alternativa eficace si ecologica pe piata curieratului lejer si rapid. Lucrand cu noi, optati pentru cel mai bun serviciu de curierat bucurestean si contribuiti activ la imbunatatirea calitatii vietii in Bucuresti. In fiecare zi punem la dizpozitia voastra toata experienta si expertiza noastra in curierat si logistica, prin intermediul unei echipe solidare si dinamice care va va ajuta sa va imbunatiti productivitatea, iar scopul nostru este sa oferim comunitatii de afaceri, dar si particularilor, solutii eficiente de curierat/transport urgent, sigur si prietenos cu mediul inconjurator.

Setari Cookie-uri