(P) INATECH CONCEPT - Packaging Supplies & Equipment - 1 milion de euro din ambalaje!

Inatech si-a propus inca de la infiintare sa devina unul dintre cei mai importanti furnizori de ambalaje de protectie si solutii speciale pentru izolatii.
Ne-am bucurat de o crestere constanta de la an la an, oferind clientilor nostri solutii complete, seriozitate si profesionalism.

Am pornit pe acest drum in anul 2010, avand la dispozitie un spatiu de 45mp pentru depozitare si facand distributie cu masinile proprii. Am crescut impreuna cu clientii, am invatat in fiecare zi care sunt nevoile si problemele cu care se confrunta acestia si am venit mereu cu cele mai bune solutii pentru solicitarile lor.

In tot acest timp am cautat sa usuram activitatea clientilor punandu-le la dispozitie toate materialele necesare unei documentari eficiente sau asistandu-i telefonic in diferitele proiecte in care erau implicati. Am dezvoltat mai multe platforme on-line, atractive, foarte prietenoase si usor de utilizat, fiecare dintre acestea fiind dedicata unui domeniu anume: www.inatech-shop.ro , www.materiale-izolatii.ro , www.izolatie-reflectiva.ro toate sub umbrela tutelara www.inatech.ro. Aici, oricine doreste poate gasi toate informatiile necesare despre produsele noastre, fie ca este vorba de o simpla banda adeziva ori despre izolatii reflective bazate pe tehnologii realizate de N.A.S.A..

Dezvoltarea continua a necesitat investitii pe masura iar azi putem sa ne laudam cu un spatiu generos de depozitare, peste 1200 metri patrati pe Soseaua de Centura a Bucurestiului. Din aceasta locatie, cu masinile din flota proprie, 3 camioane si o autoutilitara, realizam distrubutia produselor oriunde in tara in maxim 48 de ore.

Rezultatele efortului depus de fiecare angajat al companiei noastre se regasesc in cifrele aferente anului 2014, peste 1 milion de euro din Ambalaje de Protectie si Materiale pentru Izolatii.

In prezent, prin comercializarea unor produse de cea mai buna calitate, furnizate de companii cu renume pe plan mondial si prin implementarea unui sistem de management al calitatii bine pus la punct, Inatech este unul dintre putinii furnizori cu o gama completa de ambalaje de protectie si materiale pentru izolatii in portofoliul de produse.

Scopul nostru este sa depasim asteptarile clientilor, iar acest lucru il realizam doar prin furnizarea de ambalaje si materiale pentru izolatii, de calitate si la preturi competitive. Suntem tot timpul la dispozitia clientilor nostri si raspundem prompt oricaror informatii sau solicitari ale acestora.

In 2015 ne-am propus o crestere a cifrei de afaceri cu minim 40%, iar primul trimestru ne-a demonstrat ca targetul propus se bazeaza pe fapte reale.

Setari Cookie-uri