Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj la nivel european si totodata unul dintre cei mai tineri jucatori de profil prezenti pe plan local, pregateste inaugurarea primului magazin Baumax transformat in Leroy Merlin din Romania.

Leroy Merlin Ploiesti urmeaza sa fie inaugurat joi, pe 14 mai, potrivit unui anunt al companiei, fiind primul magazin de pe lista retailerului francez care va fi inaugurat in acest an.

Leroy Merlin Ploiesti este primul magazin de bricolaj detinut anterior de catre austriecii de la Baumax care va fi complet modernizat, pe lista francezilor fiind inca alte trei magazine care ar urma sa fie deschise in prima jumatate a lui 2015. Potrivit unor informatii obtinute de catre wall-street.ro, francezii de la Leroy Merlin au in plan ca pana la jumatatea anului sa mai transforme magazinele Baumax Sun Plaza si Baumax Brasov in spatii Leroy Merlin, dar vizeaza si deschiderea noului magazin din Bragadiru, proiect amanat cu cateva saptamani.

Deschiderea Leroy Merlin Bragadiru, amanata

Leroy Merlin a demarat spre finalul verii anului trecut lucrarile pentru viitorul magazin situat langa Bragadiru, proiectul fiind programat initial pentru o deschidere in prima parte a lui 2015. Cu un nou termen programat pentru luna mai, Leroy Merlin Bragadiru a fost amanat din nou cu cateva saptamani, un nou termen pentru deschiderea centrului comercial specializat in bricolaj fiind a doua jumatate a lunii iunie.

Retail jobs

Francezii de la Leroy Merlin au demarat un amplu proces de recrutare la inceputul acestui an pentru magazinul din Bragadiru, circa 100 de persoane urmand sa fie angajate in viitorul centru comercial.

Leroy Merlin a achizitionat la jumatatea anului trecut operatiunile locale ale austriecilor de la Baumax, companie care a decis scoaterea la vanzare a activitatii de pe mai multe piete Est-Europene, dupa ce s-a confruntat cu pierderi masive pe aceste piete. In urma achizitiei operatiunilor locale ale Baumax, Leroy Merlin a ajuns in Romania la un total de 17 magazine in Romania si afaceri care au depasit pragul de 130 de milioane de euro.

Cel mai mare retailer specializat in bricolaj la nivel local este Dedeman, compania controlata de catre fratii Dragos si Adrian Paval, pe o piata pe care mai rivalizeaza cu Kingfisher, Leroy Merlin, Praktiker sau Hornbach.

Citeste si:
Leroy Merlin vrea sa ajunga la 40 de magazine in Romania
Dupa preluarea BauMax,...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri