Cand un copil nu are o preocupareisi transforma parintii in jucarii, iar atunci cand parintii sunt obositi, randamentul acestora la locul de munca scade.

Trecand prin acest rationament lung precum un joc de domino, ca manager sau om de resurse umane trebuie sa cauti si sa gasesti intotdeauna cea mai buna solutie. An tan te, dize mane pe, dize mane compane, an tan te! Optiuni sunt multe, dar oare stii care e cea mai potrivita alegere pentru mentinerea si cresterea randamentului angajatilor?

Pentru ca tot vine 1 iunie, Ziua Copilului, este ocazia perfecta sa-ti motivezi angajatii si sa le arati ca esti un sef de gasca, oferind acestora Ticket Cadou® sau carduri Compliments®, emise de Edenred. E simplu, pe langa cadoul facut celor mici, ai grija si de “linistea” propriilor angajati. Este un joc in care toata lumea castiga.

Dai putin piua la treaba, completezi un scurt formular si hop-top faci celor mici un cadou hazliu. Tu comanzi tichete sau carduri de la Edenred, iar angajatii tai aleg pentru cei mici jucaria potrivita.

Pe langa faptul ca vei primi aprecierea angajatilor, te vei bucura si de avantaje fiscale. Sumele acordate de 1 Iunie sub forma de Ticket Cadou® si card Compliments® sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale, in limita a150 lei/ beneficiar/copil minor.
Mai mult de atat, cardul Compliments® are ca avantaj suplimentar si scutirea angajatului de la plata impozitului pe venit de 16%! Cardurile Compliments® functioneaza similar cu cardurile bancare, doar ca nu permit retrageri de numerar si pot fi folosite exclusiv in reteaua de parteneri afiliati. Neavand un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Si pentru ca nu erau suficiente avantajele fiscale, iti mai oferim unul logistic: livram cardul si tichetele direct la birou, prin curier.

Cere o oferta de Ticket Cadou® sau carduri Compliments®