Investitia necesara pentru deschiderea magazinului Lem’s din Alba Iulia este de 1 milion de lei. Lem’s este prezent in Capitala cu 6 magazine, dintre care 4 sunt proprii si 2 in franciza, iar suprafata totala de showroom din Bucuresti masoara peste 6.000 de mp. La nivel de tara, Lem's are 80 de magazine.

„Fie ca e vorba de cele 6 magazine din Bucuresti sau celelalte 80 de magazine magazine Lem’s din Romania, toate trebuie sa se intinda pe suprafete mari, spatii necesare pentru expunerea intregii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 si pana in prezent oferta Lem’s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000”, a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Investitii de 5,5 milioane de lei in reteaua Lem’s in primele 6 luni din 2015

In primele 6 luni din 2015, investitiile Lemet in reteaua de magazine Lem’s se ridica la peste 5,5 milioane de lei. Cu magazinul din Alba Iulia, reteaua Lem’s ajunge la o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de aproximativ 70.000 de mp.

„Cresterile constante pe care Lem’s le-a inregistrat in anii din urma sunt datorate investitiilor in retea, dar si investitiilor in inovatie. In industria mobilei, inovatia inseamna tehnologii si utilaje, materiale, design si, in final, produse de mobilier cu valoare adaugata mare”, declara Alexandru Rizea, director general Lemet.

Lemet, un nou magazin Lems la...
Citeste si: Lemet, un nou magazin Lems la Bucuresti, o investitie de 2,5 mil. lei

Lem’s ofera clientilor si un plan de achizitie cu carduri sau prin creditare. Partenerii Lem’s in aceasta directie sunt UniCredit Consumer Financing IFN prin finantare a produselor direct in magazine, bancile Raiffeisen si Transilvania. Acest tip de finantare ocupa aproximativ 10 procente din business-ul Lem’s.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. In prezent reteaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel national, peste 66.000 mp de retail amenajati in aproape toate judetele tarii. Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lem’s activeaza peste 1.350 de angajati. Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 36.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricilor de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.