Pe 13 august, Burger Businnes a postat o fotografie cu un sandvis Mc Muffin cu avocado, avand urmatoarea descriere: „ Noul apel de trezire de la McDonald’s Japonia: English muffin cu avocado”’. „Avocado muffin” va contine bacon, salata si un sos picant. Un reprezentant al restaurantului a confirmat ulterior ca reclama face parte dintr-o promotie a sandvisurilor cu avocado ce se vor gasi in fast-food. Sandvisul costa 390 de yeni, adica 3.13 dolari, potrivit Mashable.

Nu este prima oara cand McDonald’s foloseste acest ingredient. „Am mai folosit avocado in Japonia in diverse sandvisuri, au fost foarte populare in randul clientilor nostri si acesta este modalitatea noastra de a continua sa le oferim avocado la micul dejun”, a declarat reprezentantul McDonald’s.

Printre promotiile anterioare care au vizat avocado, se numara burgerii cu avocado si sandvisurile cu creveti si avocado. De aceasta data, McDonald’s introduce, pe langa avocado muffin si un sandvis cu carne de pui si avocado si sandvisul cu creveti mentionat mai sus, potrivit site-ului metro.co.uk.

Sursa foto: McDonalds