(P) Descopera gama de solutii peronalizate Canon pentru afacerile mici

In ziua de astazi se contureaza o noua realitate in mediul business, relevanta pentru antreprenorii suficient de flexibili si deschisi pentru a cauta si incerca moduri neconventionale de a dezvolta o afacere. Instrumentele si tehnologia care erau, acum cativa ani, greu de obtinut si costisitoare, sunt acum la indemana oricui, la preturi accesibile.

Cu ajutorul unei idei practisice si testate, a unui plan realist dar flexibil si a unei infrastructuri bine pusa la punct, un numar foarte mic de angajati poate indeplini sarcinile unei intregi echipe, poate lucra de oriunde, poate colabora cu succes cu persoane pe care nu le-a intalnit niciodata si alocand activitatilor de zi cu zi un numar de ore cu mult redus.

Cand vine vorba de afaceri, atuul cel mai important il reprezinta, in primul rand, Echipa. Instrumentele, aparatura sunt importante, insa doar prin prisma ajutorului pe care il pot oferi in eficientizarea activitatilor de rutina si deci, a economiei de costuri si timp.

In acest context, Canon vine in intampinarea nevoilor de dezvoltare si flexibilitate ale afacerilor cu produse de imprimare si scanare din cadrul celei mai mari game de produse pentru birourile de acasa, birourile mici si pentru angajatii care calatoresc.

Indiferent de domeniul de activitate, imprimantele laser, multifunctionalele si scanerele Canon pentru birouri mici ofera solutii simple si inteligente, care furnizeaza in mod fiabil rezultate de inalta calitate si o productivitate superioara la costuri reduse. O gama variata de optiuni de conectivitate si instrumente software asigura o utilizare facila a functiilor de imprimare si de scanare, si partajarea perfecta pentru birou.

In plus, in perioada 1 august – 30 septembrie, pentru fiecare produs laser si de scanare dintre cele participante la promotie, achizitionat din magazinele partenere Canon, clientul va primi un cadou pliat pe nevoile sale: un rucsac Canon sau un router WiFi.

Produsele participante la promotie fac parte din gamele echipamentelor Canon i-Sensys si Pixma si scannerelor mobile imageFORMULA, iar mai multe detalii despre promotia Canon SOHO (small offices – home offices) pot fi aflate prin accesarea urmatorului link: http://bit.ly/CanonSOHO.

Setari Cookie-uri