Printre cele mai mari satisfactii ale unui manager de business este aceea de a achizitiona cele mai avantajoase echipamente pentru intreprinderea sa, iar alegerile potrivite atrag pe termen lung costuri interne reduse semnificativ. Printre cele mai des folosite dispozitive atat din cadrul unei companii, cat si din mediul privat, sunt imprimantele. Indiferent de mediul de activitate, de serviciile prestate si de clientii abordati, echipamentul de imprimare are un rol esential pentru materializarea documentelor create, fiind prezent in spatiul oricarui birou.

De aceea, Canon a creat Pixma G - noua serie de imprimante multifunctionale cu compatibilitate Wi-Fi si Cloud, cu recipiente de cerneala reincarcabile cu randament ridicat, care va permite sa imprimati la costuri scazute. Aceste dispozitive multifunctionale ofera randamente de neegalat de 7.000 de pagini color si de 6.000 pagini alb-negru, garantand economii semnificative.

Pentru a spori calitatea serviciilor, se iau in considerare chiar si cele mai mici detalii, precum claritatea materialelor imprimate. De aceea, Canon a ales cerneala neagra pe baza de pigment si cernelurile color pe baza de coloranti de inalta calitate, pentru a crea texte uimitor de clare si imagini vibrante. De asemenea, seria Pixma G permite sa imprimati fotografii in format 4 x 6” fara margini, in aproximativ 60 de secunde.

Canon pune la dispozitie aplicatia PIXMA Cloud, care va permite sa accesati servicii online precum Google Drive, Evernote, Dropbox si OneDrive. De asemenea, Canon tine cont de importanta retelelor de socializare in distribuirea informatiei, astfel ca seria de echipamente PIXMA G face posibila imprimarea directa de pe site-uri precum Facebook si Instagram.

Timpul economisit in folosirea echipamentului de la birou este un element esential pentru randamentul angajatilor, iar imprimantele din seria PIXMA G detin o functie de pornire automata imediat ce li se atribuie comanda. De asemenea, acestea se opresc daca nu sunt utilizate pentru o perioada de timp prestabilita, pentru a economisi energia.