Dupa 8 ani in care a condus operatiunile IKEA Romania in calitate de Retail Manager, Cornel Oprisan a acceptat o noua provocare in cadrul IKEA Group. El va conduce un proiect de cercetare la nivel global, implementat de Inter IKEA Systems: Multi-channel transformation, in cadrul diviziei de Business and Customer Intelligence, Customer Insight Platform.

„Voi fi intotdeauna mandru de evolutia IKEA Romania. Am trecut prin multe de la deschiderea magazinului de acum opt ani si chiar inainte de asta, din 2005, de cand am devenit primul angajat IKEA Romania. Dupa ce am fost Retail Manager in Romania pentru o perioada atat de lunga, cred ca a venit momentul sa ma alatur unor noi oportunitati in cadrul IKEA Group,” declara Cornel Oprisan.

Stefan Vanoverbeke a preluat noul sau rol in data de 1 septembrie, succedandu-i in functie lui Dragan Skaluševi in calitate de Retail Manager IKEA SEE si va prelua in totalitate conducerea IKEA Romania de la 1 octombrie, cand Cornel Oprisan va fi numit in noua functie.

Citeste si:

„Ma bucura faptul ca ma voi alatura echipei de management IKEA South East Europe. Mi-am dorit o noua provocare in cadrul IKEA Group, iar cele patru tari, Romania, Croatia, Serbia si Slovenia se afla intr-o dezvoltare continua, iar oamenii sunt extrem de entuziasti. Sunt convins ca impreuna vom avea rezultate excelente si ca vom aduce si mai multa magie IKEA in regiune,” declara Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA South East Europe.

Anterior acestui rol, Stefan Vanoverbeke a detinut functia de Retail Manager in IKEA Franta. El are o cariera de peste 15 ani in Compania IKEA; a inceput ca angajat in depozitul magazinului IKEA Zavantem din Belgia din perioada in care era student, apoi a fost director de magazin in IKEA Italia si Retail Manager in IKEA Polonia. Stefan Vanoverbeke a absolvit Universitatea Catolica din Leuven, Belgia, este licentiat in Inginerie Civila si are un master in Stiinte Sociale de la aceeasi universitate.