Luna cadourilor este gata sa inceapa. Stim ca alegerea cadourilor pentru colegii de la birou, clienti sau parteneri poate fi dificila. motiv pentru care in continuarea acestui articol am pregatit cateva sugestii practice pentru a te ajuta sa construiesti cadouri memorabile. La finalul articolului vei descoperi o lista cu 7 idei de cadouri deosebite pentru angajati, clienti sau colaboratori.

1. Alege cadouri care reflecta preferintele celui caruia ii este destinat cadoul

Acesta este cu siguranta cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand urmeaza sa oferi un cadou. Cele mai apreciate cadouri sunt cele care tin cont de context, mesajul pe care dorim sa-l transmitem si reflecta preferintele celui caruia ii este destinat cadoul.

2. Personalizeaza cadoul

Cea mai simpla si eficienta modalitate de personalizare a cadoului este completarea lui cu o felicitare scrisa de mana. In aceasta felicitare managerul, sau o persoana din conducerea companiei multumeste sincer pentru aportul pe care l-a adus angajatul in cadrul firmei. Cu cat mesajul felicitarii este mai ancorat in realitate cu atat va fi mai potrivit.

Exemplu de felicitare pentru angajati:

“Draga Ioana,

Ma bucur ca faci parte din aceasta echipa. In acest scurt timp de cand esti aici, ne-ai ajutat intr-adevar sa coordonam eficient activitatile departamentului de resurse umane.

Apreciez dorinta ta de a ajuta ori de cate ori este nevoie. Acest mod de flexibilitate si daruire va ajuta compania sa iti atinga intregul sau potential.

Cu sinceritate,

Numele celui care semneaza felicitarea ”

3. Impacheteaza frumos cadoul

Imaginea este extrem de importanta, atat ca branding personal, cat si ca branding de firma. Cadourile, ca si vestimentatia, reprezinta imaginea identitatii noaste imediate. Brandul personal. Ambalam cadourile nu doar pentru a le acoperi, ci facem un pas mai departe. Impachetarea reprezinta daca vreti ”prima surpriza”, pata de culoare oferita de o batista intregii tinute.

Acum ca ai aflat care sunt cele mai importante aspecte ale construirii unui cadou memorabil, poti porni in cautarea cadourilor (daca nu ai timp, lasa-i pe Cautatorii de cadouri sa se ocupe de aceasta sarcina). In continuare iti ofer cateva sugestii de cadouri pentru acest sezon.

Idei de cadouri pentru angajati, clienti si parteneri:

1.Calitate si bun gust

Contine o cana alba cu capac, 1 Petite Ribbon Box Warming Joy, o tavita transparenta pentru piramida de ceai. Ambalaj: o cutie din lemn lucrat manual. Dimensiuni: (LxlxH) 26x17x11cm.

2.Magia Sarbatorilor

In timp ce te delectezi cu cea mai buna turta dulce, chiar din inima Germaniei, roteste usor cutia si te vei distra ascultand un cantecel de Craciun. Nu necesita baterii.

Luxury Winter Red este o cutie rectangulara cu 15 praline de ciocolata belgiana de foarte buna calitate.

3.Arome nobile

Parfumuri cu personalitate, vor face din orice camera un adevarat loc de relaxare si reconectare cu sinele intr-o atmosfera placuta.

4.Portelan de colectie

Cei carora le sunt destinate cadourile se vor bucura sa primeasca piese de colectie ce se integraza in decorul biroului. Impresioneaza-i cu aceste piese unice de portelan marca Wedgwood.

5.Clasic si elegant

Cana Kati Snowflake Capacitate: 350 ml. Din material ceramic. Produsul are capac ceramic si un infuzor din otel inoxidabil. 20 piramide de ceai editie limitata Warming Joy. O cutie superba ce impresioneaza prin designul modern si impacheteaza o colectie delicioasa de ceaiuri de sezon.



6.Terarii cu plante aeriene

Un concept creat dintre mixul dintre natura si design interior iar scopul sau este de a aduce natura mai aproape de oameni intr-un mod neconventional.

7.Simboluri ale sarbatorii de Craciun

Cea mai apreciata propunere cromatica din toate timpurile a ramas combinatia de bleu pal (Wedgwood BLUE) si alb, unanim recunoscuta azi ca Wedgwood Style. Datorita pretiozitatii sale toate obiectele realizate din Jasper sunt lucrate exclusiv in maniera impusa de creatorul sau acum mai bine de 200 de ani si se executa in serii limitate ori la comanda.

Sugestii oferite de “Cautatorii de cadouri” cu sprijinul CadoulMov.ro, ghidul tau pentru cadouri memorabile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri