Pentru ROMBAT, luna noiembrie 2015 este foarte importanta. In noua unitate de productie ROMBAT, inaugurata la finele anului 2013, a fost produsa bateria cu numarul 1.000.000. Dincolo de acest numar stau, pe de o parte, eforturile depuse de intreaga echipa ROMBAT pentru a oferi cele mai bune produse, iar pe de alta parte sunt milioanele de conducatori auto ale caror masini functioneaza cu ajutorul bateriilor ROMBAT.

Mai mult decat atat, luna noiembrie a acestui an a insemnat pentru ROMBAT doua recorduri absolute in istoria de 35 de ani – un record de productie si un record de vanzari.
In ceea ce priveste recordul de productie, in luna noiembrie 2015, ROMBAT a produs un numar total de 288.654 de baterii.
Cel de-al doilea record a fost inregistrat la nivelul vanzarilor. Astfel, in luna noiembrie 2015, a fost vandut un numar total de 272.821 de baterii ROMBAT.

Aceste recorduri obtinute de ROMBAT sunt rezultatul pasiunii, experientei, eficientei din cadrul procesului de productie, dar sunt si o urmare a cresterii cererii bateriilor ROMBAT, iar pentru acest lucru multumim tuturor clientilor ROMBAT pentru increderea pe care ne-o acorda.
Sa livram produse de inalta calitate si sa mentinem standarde inalte in munca pe care o facem sunt repere care ne-au ajutat si ne ajuta sa obtinem baterii foarte bune, baterii de cursa lunga!

ROMBAT este bateria numarul 1 in Romania!
ROMBAT este parte a grupului sud-african METAIR Investments Limited, al treilea
producator de pe piata de baterii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
Mai multe informatii va rugăm sa gasiti pe site-ul nostru: www.rombat.ro

Eduard Croitoru
Director de Marketing si Vanzari ROMBAT
eduard.croitoru@rombat.ro