Subminarea economiei nationale. Este ultima gaselnita a Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA – Regionala CFR Bucuresti pentru a-i constrange pe salariati sa renunte la drepturile salariale neplatite, dar castigate in instanta, printr-o sentinta definitiva a Curtii Supreme, din 2014.

Regionala Cai Ferate Bucuresti, din cadrul Companiei Nationale CFR SA, a gasit metoda de a-i determina pe salariati sa nu-si mai ceara drepturile salariale castigate in instanta - santajul. Nu orice santaj, ci unul cu miza mare: subminarea economiei nationale. La 7 octombrie 2015, directorul Regionalei CFR Bucuresti, Laurentiu Maraloi, a emis Dispozitia 2720, referitoare la „solicitarea salariatilor CN CF CFR SA – SRCF Bucuresti privind plata suplimentara a sumelor aferente drepturilor salariale prevazute in titlurile executorii deja executate silit, prin aplicarea Deciziei nr. 2/2014 a ICCJ in Recurs in Interesul Legii (RIL)“.

Sefii CFR pun in spatele angajatilor companiei infractiuni imaginare. „Salariatii care deja au recuperat sumele aferente hotararilor judecatoresti prin executarea silita a societatii si care vor continua sa ceara (sau deja au cerut) executarea silita si pentru sumele rezultate din aplicarea Deciziei nr. 2/2014 pronuntata de ICCJ in RIL, se fac vinovati de subminarea activitatii CN CF CFR SA si implicit a economiei nationale“, se arata in ordinul emis de directorul Laurentiu Maraloi.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Citeste si:
Când vom merge cu trenul de mare viteză de la București la Nădlac
Când vom merge cu trenul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Cel mai mare producător de bijuterii va folosi doar aur și argint reciclat
Setari Cookie-uri