Mai exact, in cadrul unei intalniri la care au participat reprezentantii Ministerului Mediului, peste 40 de reprezentanti ai producatorilor si reciclatorilor si membri ai societatii civile pe tema reciclarii ambalajelor, Delia Nica a fost implicata intr-un incident, lovind cu poseta un membru al unui ONG.

"In urma situatiei create inteleg sa-mi asum responsabilitatea pentru maniera in care am reactionat, care nu poate fi in niciun fel acceptabila, desi nu ma caracterizeaza. In acest sens, mi-am inaintat demisia catre board-ul Asociatiei Marilor Retele Comerciale din România – AMRCR - pentru ca nu doresc ca evenimente colaterale sa aduca atingere imaginii asociatiei si membrilor sai. Le multumesc tuturor celor cu care am colaborat de-a lungul timpului si cu care am reusit sa facem foarte multe lucruri bune. Imi doresc ca proiectele si lucrurile frumoase pe care le-am realizat in echipa AMRCR sa fie mult mai puternice si durabile decât emotia produsa de acest eveniment regretabil. In viitor ma voi dedica altor activitati personale si profesionale, in care sper ca expertiza mea sa fie utila", a declarat Delia Nica.

"Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania – AMRCR – isi exprima regretul fata de incidentul in care doamna Delia Nica a fost implicata si considera ca astfel de situatii nu pot fi acceptabile. Conducerea asociatiei a luat act de demisia domniei sale, ca gest firesc de responsabilitate, iar colaborarea cu doamna Nica a incetat", se arata intr-un comunicat semnat de Dan Sucu, presedinte AMRCR.

Citeste si:

Sursa video: de-clic.ro

Sursa foto: MediafaxFoto