Patronul Lactate Bradet vrea sa atraga 10 mil. lei pe o platforma online de finantare

Marius Badea, patronul fabricii de lactate Bradet, vrea sa obtina finantari de 10 milioane de lei printr-o platforma online, orice roman putand deveni actionar al companiei.

Dupa ce Institutul Cantacuzino a anuntat ca lactatele Bradet nu sunt la baza imbolnavirilor recente ale copiilor cu E.coli, patronul fabricii de lactate, Marius Badea, a anuntat decizia de a transforma compania Lactate Bradet SRL in Bradet Romanesc S.A., unde orice roman poate deveni actionar.

Astfel, valul urias de solidaritate a romanilor cu brandul romanesc Bradet, grav afectat de acuzatiile nefondate ale autoritatilor publice, se poate materializa prin subscriere pentru actiuni ale noii companii sau sprijin financiar contra bonuri de cumparaturi.

Proiectul ”Lactate Bradet devine Bradet Romanesc S.A.” a fost publicat pe platforma romaneasca Sprijina.ro in cursul zilei de ieri si a reusit sa atraga, in doar doua ore de la publicare, peste 30.000 de vizualizari. Proprietarul Bradet si-a propus sa obtina finantari de 10 milioane lei, intr-un interval de 60 de zile.

“Dupa strangerea capitalului, infiintam societatea pe actiuni si in functie de banii subscrisi decidem: fie construim o fabrica noua, fie extindem fabrica actuala. Eu personal ma voi implica pentru a realiza astfel cea mai mare fabrica de prelucrare a laptelui, cu capital integral romanesc. Vom demonstra astfel ca romanii stiu sa fie uniti si sa isi apere propriile interese”, declara Marius Nicolae Badea.

Citeste si:
Noi controale la fabrica Lactate Bradet
Fabrica Lactate Bradet se...

Cei care opteaza pentru recompense in actiuni pot contribui nelimitat, pornind de la suma de 100 lei. In acelasi timp, se poate opta pentru achizitionarea de bonuri valorice pentru cumparaturi de produse "Lactate Bradet" sau pur si simplu se poate oferi sprijin financiar personal pentru noul brand Bradet Romanesc.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri