Spitalul va fi construit de la zero si reprezinta cea mai mare investitie a companiei din afara Bucurestiului. Cu o suprafata de 7.000 mp, noul spital regional va avea urmatoarele specialitati medicale: ginecologie, chirurgie generala, chirurgie pediatrica, ortopedie. In plus, spitalul va dispune de maternitate, un centru de imagistica, un laborator integrat de analize medicale, un ambulatoriu multi-disciplinar si camera de garda.

”Decizia de a deschide aceasta unitate medicala a venit natural, ca urmare a prezentei noastre de 8 ani in Cluj. Ne simtim foarte bine in Ardeal. Vom crea peste 300 de locuri noi de munca”, a declarat Fady Chreih, directorul general al Regina Maria.

Proiectul de arhitectura va fi conceput de firma Arhimar Cluj, iar project managerul va fi compania Verbau Cluj.

Citeste si:

In primul an de la deschidere, operatorul privat de servicii medicale estimeaza un flux de peste 10.000 de pacienti in spital si in ambulatoriu.

Reteaua de sanatate Regina Maria este una dintre cele mai extinse retele de servicii medicale private din Romania, cu peste 3.000 de angajati si colaboratori, in cele 22 de locatii proprii din Bucuresti si din tara. Compania deserveste peste 1,2 milioane de pacienti retail si are un portofoliu de aproximativ 300.000 de abonamente corporate.